Home   |  تماس با ما و ارسال مطالب |  پروژه‌ها  | نرم‌افزارهاي مورد نياز |

home

 

22-12-2024

 

مكعب يك بسته كامل از اعداد در مبناي دوازده‌تايي  يا سيستم شمارش دوجيني است

 

علت بر اينكه ، براي يك مكعب ميتوان اجزا و ويژگي‌هاي زير را قائل شد :

 

1- يك مركز

 

 

2- دو كره محيط و محاط  ، دو نوع سطح تقارن

 

 

3 - سه نوع محور تعادلي

 

 

4 - چهار قطر داخلي

 

 

5 - ؟

 

6 - شش سطح يا وجه

 

 

7 - هفت تقاطع قطرهاي داخلي و سطحي  ، هفت امتداد يال‌ها و قطرهاي داخلي و سطحي در هر راس

 

 

8 - هشت راس يا كنج

 

 

9 - نه سطح تقارن

 

 

10 - ؟

11 - ؟

12 - دوازده يال يا ضلع ، 12 قطر سطحي

 

 

همانطور كه مي‌دانيم توان دوي هر عددي يك مربع و توان سه هر عددي يك مكعب است و به اين دليل مهم در هندسه ، فضا را سه بعدي در نظر مي‌گيرند . اصلي‌ترين اجزا يك مكعب 12 يال و 6 وجه آن است كه به خاطر همين اجزا و تعدادشان ، ميتوان مكعب را يك بسته كامل از اعداد در مبناي دوازده‌تايي  يا سيستم شمارش دوجيني محسوب كرد .

 

تناسب هندسی زير در يك مكعب برقرار است

 

2 =  1/2 = 4 قطر داخلی / 8  رأس = 6 وجه / 12 يال

 

قديمي‌ترين شكل هندسي مكعب ، شناخته شده در ميان انسانها ، همان كعبه در شهر مكه ميباشد كه دال بر اين واقعيت است كه گذشتگان ما از اعداد ، ارقام و هندسه چيزهايي ميدانسته‌اند كه ما نمي‌دانيم و در مباحث بعدي سعي در شناخت آنها خواهيم داشت . 

 

 

مکعب ، كعبه و مكه هم خانواده عبارت عربي مكين به معني پايدار ، مقاوم ، استوار و با ثبات شده است و از لحاظ فيزيكي نيز مكعب اينچنين خواصي را از خود نشان ميدهد و به اين دليل در طراحي اكثر سازه‌هاي مسكوني و تجاري و ... از اين ساختار هندسي الهام گرفته‌ شده است .

 

 مکعب متاترون

مکعب متاترون ، حاوی هر شکل است که در جهان وجود دارد که خدا ایجاد کرده است و این شکل ها بلوک های ساختمانی تمام مواد فیزیکی است . مکعب تصویری از انرژی خداوند است که از طریق متاترون به تمام قسمت های بسیاری از آفرینش جریان می یابد و متاترون به سختی کار می کند تا اطمینان حاصل شود که انرژی در تعادل مناسب جریان می یابد تا همه ی جنبه های طبیعت در هماهنگی باشد .

مکعب متاترون شامل تمام اشکال موجود در جهان است که خداوند آفریده است و آن اشکال بلوک های ساختاری تمام مواد جسمی است . آنها به عنوان مواد جامد افلاطونی شناخته می شوند زیرا فیلسوف افلاطون آنها را به جهان معنوی بهشت ​​و عناصر فیزیکی روی زمین پیوند می دهد . این اشکال سه بعدی در طول خلقت ، در همه چیز ، از بلورها گرفته تا DNA انسان ظاهر می شود .

مکعب متاترون نام خود را از خالق اش ، متاترون ، یک فرشته بزرگ گرفته است که شکل او در عهد عتیق برجسته است و در برخی از کتاب های مسیحی نیز به خوبی شناخته شده است . نام او به خودی خود معنایی ندارد . با این حال ، مشخص است که او نگهبان درخت زندگی است و انگیزه ایجاد این مکعب برای توضیح زندگی و عشق از طریق چهره ها بوده است .

مکعب متاترون به ما کمک می کند تا به هماهنگی و تعادل طبیعت دست یابیم . از آنجا که این تعادل را در شش جهت نشان داده شده در داخل آن نشان می دهد … مکعب متاترون می تواند به عنوان یک کانون بصری برای اتصال با فرشته استفاده شود ، یا می تواند به عنوان ابزاری برای تمرکز برای مراقبه هایی که باعث ایجاد صلح می شوند و تعادل تصویری از مکعب را در هر کجا که بخواهید حضور دوست داشتنی و متعادل کننده فرشته را به یاد آورید ، قرار دهید .

https://cafeariel.ir/metatron-cube/

مکعب متاترون: نمادی از هندسه کیهانی و هنر مدرن مکعب متاترون یک نماد هندسی فریبنده است که برای قرن ها عارفان، ریاضیدانان و هنرمندان را مجذوب خود کرده است. طراحی پیچیده آن گواهی بر زیبایی و پیچیدگی ریاضیات است و تاریخ غنی و کاربردهای معاصر آن را به موضوعی جذاب برای کاوش تبدیل کرده است. **منشاهای تاریخی** ریشه مکعب متاترون را می توان به متون و باورهای باستانی ردیابی کرد. نام "متاترون" از کتاب مقدس عبری گرفته شده است، جایی که متاترون به عنوان یک کاتب فرشته و واسطه بین خدا و انسان ها توصیف شده است. مکعب خود یک نمایش دو بعدی از یک شکل سه بعدی است که به عنوان "مکعب متاترون" یا "هشت وجهی مکعب متاترون" شناخته می شود. از 13 دایره (گره) تشکیل شده است که توسط خطوط مستقیم به هم متصل شده اند و یک الگوی متقارن و هماهنگ را تشکیل می دهند. یکی از اولین اشارات شناخته شده به مکعب متاترون در کابالا، یک سنت عرفانی یهودی، یافت می شود. در کابالا، اعتقاد بر این است که مکعب متاترون نمایانگر ساختار جهان و نقشه الهی خلقت است. هر یک از 13 دایره درون مکعب با یک فرشته بزرگ مرتبط است و خطوط متصل کننده آنها نماد مسیرهایی است که این فرشتگان برای برقراری ارتباط با یکدیگر و با خدا استفاده می کنند.

https://www.linkedin.com

 

محمدرضا طباطبايي 19/7/86

http://www.ki2100.com