Home   |  تماس با ما و ارسال مطالب |  پروژه‌ها  | نرم‌افزارهاي مورد نياز |

home

27-04-2022

 

8 دايره و 8 كره ، 7 ميان دايره و 7 ميان كره در شكل توسعه يافته ستاره داوود ( 7 آسمانها )

 

در شكل توسعه يافته ستاره داوود ، خطوط در نقاطي با هم تقاطع دارند كه اگر نقطه مركزي را در نظر بگيريم ، ميتوانيم هشت دايره از آن نقطه رسم كنيم ، يعني شكل زير :

 

Autodesk DWF format

Adobe Reader PDF format

نرم‌افزارهاي مورد نياز

 

تعريف ديگري كه از يك نقطه در هندسه ميتوان داشت اين است كه ، نقطه به محل تلاقي دو يا چند خط گفته ميشود و يا اينكه ، نقطه وجه مشترك دو خط متقاطع است

 

 

در شكل فوق هشت كره تو در تو به شعاع‌هاي دواير ( مدارهاي ) قبلي رسم شده است ، كه ميتوان هفت ميان كره ( پوسته ) و يك هسته را تجسم نمود . براي درك بهتر موضوع ، كره‌ها برش خورده‌اند . همانطور كه مي‌دانيم عدد هفت يك عدد ديني است ولي در مباحث بعدي نشان خواهيم داد كه مي‌توان با سيستم شمارش دوجيني ، مكعب ، ستاره داوود ، ستاره داوود توسعه يافته ( هندسه دوجيني ) و هفت آسمانها ، كليه ساختارهاي فيزيكي موجودات در عالم از اتم گرفته تا حجم فضايي خود كيهان را توجيه نمود ، يعني حد فاصلي مابين فيزيك هسته‌اي و اختر فيزيك  ( كل هستي  و هر آنچه كه داخل آن است ) حتي نور ، زمان و .......  

 

محمدرضا طباطبايي 1/8/86

http://www.ki2100.com

 

پرسش و پاسخ


" مطلب بسيار جالبي بود . اما براي من سوال است كه آيا پيشينيان خودشان از اين قضايا با خبر بوده‌اند يا نه ؟ منظورم اينست كه آيا مدرك مستندي دال بر اطلاع آنها از اين مطالب وجود دارد يا خير ؟
مثلا در مبحث ديگري به اين مطلب اشاره داشتيد كه ستاره داوود نماي ايزومتريك مكعب ( يا كعبه ) است . به نظر بعيد مي‌رسد كه براي اشاره به كعبه از چنين نمادي استفاده كرده باشند چون به طور واضح تداعي كننده كعبه نيست . خود من تا زماني كه مطلب شما را نخوانده بودم اطلاعي از اين موضوع نداشتم ."
 ( مطرح شده توسط جناب آقاي مهرداد پرويز )

پاسخ :

در پاسخ به سوال شما دوست ارجمند بايد بگويم كه در طول تاريخ بشريت بسيار اتفاق افتاده است كه اقوام و تمدنهايي با تمامي يا مقدار نسبتا زيادي از اندوخته‌هاي علمي‌ خودشان يكجا نابود و منقرض شوند ، البته سرنخ‌هايي از خود بجا مي‌گذارند كه توسط باستان شناسان و ديگران يافت مي‌شود ، ولي سر در آوردن از اين سرنخ‌ها كار دشواري است ، منجمله اهرام مصر و .... كه در آينده در مورد آنها بحث خواهد شد ، لازم به توضيح است كه از بعضي تمدن‌ها مثل سرزمين اتلانتيس فقط افسانه و داستاني باقي‌مانده است تا جايي كه وجود يك چنين تمدن پيشرفته‌اي در گذشته دور مورد ترديد بسياري از محققين قرار گرفته است ، بايد به اين نكته اشاره كنم كه بيشتر موضوعاتي كه من تا به حال ارايه كرده‌ام دست اول و نو بوده است و نمي‌توانيد در جاي ديگر مشابه و لنگه آن را بيابيد ، اين به اين معني است كه من اين مطالب را از منابع اينترنتي جمع‌آوري و نقل قول نمي‌كنم ، صد البته نمي‌خواهم خودم را تعريف و تمجيد كرده باشم و در مورد خودم تملق كنم و صرفا جهت اطلاع شما در مورد مطالب است كه مي‌گويم ، اگر هر شخصي نسبت به هر موضوعي علاقمند و كنجكاو باشد حتما به نتايجي ميرسد هر چند كه اين مطالب بي‌اهميت و به درد نخور جلوه كند ، براي اينكه اگر در گذشته اقوام و تمدنهايي نابود و منقرض شده‌اند دنيا و هستي كه سر جايش استوار است و علم مربوط به اين دنياست كه ما در آن موجوديت فيزيكي داريم . اطمينان كامل داشته باشيد كه اگر شما سعي و كوشش خود را بكنيد حتما به علومي به مراتب بهتر ، درست‌تر و جامع‌تر از گذشتگان دست خواهيد يافت . يعني با تحقيق و مطالعه حقيقت دست يافتني است ، براي اينكه علم و حقيقت معماي پيچيده و مجهول نيست و براي يافتن آن بايد راه كار درستي يافت كه در اين زمينه سعي خود را خواهيم كرد ، منظور من از ارايه اين مطالب در وب سايت هوپا بگونه‌اي هم فكري با ديگران است و خوشحال مي‌شوم كه نظريات شما و ديگران را بدانم .